Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


töröl

2021.11.28

1 /38

Kérdező:        Jézusom! Ismét egy álom magyarázatát kéri Tőled egyik testvérem. Álma tömören ez volt: kőművesek dolgoztak náluk, és testvérem édesanyja sörért küldte őt. Sötét volt. Az égen az égitestek összeolvadtak.

HANG:  Barátom! Az álmok nem hazudnak. Az álmok csodálatos képrejtvények, melyek mindig tartalmaznak megszívlelendő gondolatokat.

Testvéred álma két külön részből áll, és két különböző tartalmú világra hívja fel a figyelmet.

A kőműves e világ építésze, és a sör szintén ennek a világnak örömszerző eszköze. Testvéred számára az ő édesanyja ebben a világban akar olyan otthont biztosítani, melyben e világ kábulatát elő lehet idézni. E kísértésnek minden anya ki van téve a Földön. - A sötétség e kívánság meggondolatlanságát szimbolizálja. Az a látomás, mely az égitestek összeolvadását mutatta, azt jelenti, hogy testvéred lelkében már nem talál otthonra e mulandó világ mulandó bódulata. Nem, mert valósnak azt látta, amit látott, és ez is a valóság! Elmúlik ez a világ!

Sajnos, nehezen tudom érzékeltetni, hogy nem a ti dolgotok  tudni az időket. Hogy miért, arról éppen e testvérednek tettem már némi észrevételt. Most újra arra teszem a hangsúlyt: MINDEN PILLANAT AZ UTOLSÓ! Előre nézve - és fontos, hogy ez történjék - csak utolsó lépés van.

Csak visszanézve van utolsó előtti stb. lépés. Haldoklásotok születésetekkel kezdődött. Ti mindent elkövettek, hogy ezt elfelejtsétek. Én mindent elkövetek, hogy ezt eszetekbe juttassam. - Aki azt mondja, hogy ő biztosan megéli, vagy akár a világ is biztosan megéli 94-et, az vagy nagyképűen ostoba, vagy sugallat birtokában van e téren. - Ami biztosan Tőlem van, az az, hogy minden perc utolsó és egyetlen. Vagyis az időben nincs visszaút.

Testvérednek továbbra is tudnia kell, hogy ami mulandó, legyen az akár égitest, akár iskoladolgozat, az mind eszköz arra, hogy ami örök - szeretetkapcsolatotok építése, ápolása - az megvalósítható legyen.

Minden, ami mulandó, az alkalom, talentum arra, hogy még több és szerteágazóbb lehetőséget produkáljon az örök értékek, szeretetkapcsolatok építésére, ápolására.

Testvéred gyakran örömöm és vigasztalásom Nekem. Bárcsak jobban észrevenné, hogy minden örömének és vigasztalásának Én vagyok igazi forrása!