Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fülcsengés, Fülzúgás, Fül-probléma, Gerincferdülés, Gyomor emésztési probléma, Hallássérült, Hormonzavar, Hormonhiány 4.

2009.04.24

Fülcsengés

 

Kérdező: 1. Mikor szűnik meg a fülcsengésem?

HANG: 1. Ha egy naprakész választ vársz Tőlem, Jézustól, akkor úgy gondolod, hogy életed előre be van programozva, s egy okos szellemi lény, aki téged ismer, előre látni is tudja a jövődet. Ez részben igaz, és részben nem igaz.

     Valóban ismerlek, és valóban látom is azt, hogy bizonyos esetekben, helyzetekben, mit várhatok tőled. De vannak olyan szabad döntéseid, amelyek éppen azért szabadok, mert mindaddig, amíg meg nem születnek, bizonytalanok. Tömören: Nincs fatalizmus! Nincs olyan eleve elrendelés, amely szükségszerűen bekövetkezik akkor is, ha annak valaki ellene mond.

     Kétségtelen, hogy fülcsengésed olyan jelzés, mint általában a csengők, a csengetések. A test 'műszerfalán' az ilyen 'kijelzés' feltétlenül arra szólít fel, hogy mindenféle 'külső' erőlködés helyett, 'befelé' add meg magadat a 'sorsodnak'. Ez természetesen nem zár ki semmiféle orvosi, gyógyászati kezelést, de nálad többről van szó annál, hogy egyszerűen jól hallj a füleiddel!   37 / 3920

 

Fülzúgás 

 

Kérdező: 3. Mi okozza a fülzúgásomat?

HANG: 3. Fülzúgásod, amelyre orvosi magyarázatot nem tudnak adni, karmikus eredetű. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnod ezzel együtt élni. Ha ezt belsőleg elfogadtad, akkor vagy csökken, vagy teljesen meg is szűnik.  39 / 4242

 

Kérdező: 2. Fülemmel valami nincs rendben.

HANG: 2. A fizikálisan érzékelhető fülzúgásra is legtöbbször csak tüneti kezelést tudnak adni az orvosok. A pszichés eredetű fülpanaszok azáltal csökkenthetők, sőt meg is szüntethetők, ha egyre jobban megérted ezt: amint igaz, hogy jól csak szívével lát az ember, úgy igaz az is, hogy jól csak az hall, aki megtanul a szívével hallani.

    Amint a hit nem más, mint a szívnek a szeme, addig a bölcsesség nem más, mint a szívnek a füle!  22 / 2199

 

Kérdező: A GYÖKEREKET SZERETNÉM LÁTNI!

            1. Mi az, amit nem akarok meghallani?

            2. Mit kell másképpen tennem?

HANG: 1. A hallásoddal valóban baj van. De ez a baj nem azt célozza, hogy valamit akarj meghallani, hanem azért van, hogy törleszd azt az adósságodat, amelyet előző életedből hoztál magaddal. Mit jelent ez?

    Előző életed folyamán nagyon kiabálós voltál. Ez önmagában még nem volna vaj, de hiába figyelmeztettek erre, ezeket a figyelmeztetéseket elengedted a füled mellett. Ezért van tehát most az a fülzúgásod, amelyet megemlítettél.

    2. Szerényebbnek kell lenned! Nagyobb önfegyelemmel kell  nemcsak meghallgatnod, de meghallanod is mások véleményét. Tudatosítanod kell magadban, hogy mások is gondolkodnak, és saját elgondolásuk szerint véleményt alkotnak olyasmiről, amiről neked más a véleményed. Ha erre törekszel, akkor oldódni fog benned a fülzúgás által keletkezett feszültség.

    Ne áltasd magad! Nem mindegy számodra, hogy világosan hallasz valamit, vagy sem! Neked is az a vágyad, hogy megfelelő érzékszervekkel figyeld magad körül az életet még akkor is, ha sok mindennel nem értesz egyet.

     Az viszont vele jár a földi élettel, hogy azok a karmikus görcsök, amelyekkel a földre születtetek, gyakran nem oldódnak le egészen. Ez nem baj. Ezért a legjobbat akkor teszed magadnak, ha vállalod az együttélést terheltségeiddel. A legfontosabb mindig a szívbéke! Ezt nemcsak nem adhatja meg senki, de el sem veheti senki tőled!  34 / 3531

 

Fül-probléma

 

Kérdező: 2. Fülemmel kapcsolatban mit javasolnak az égiek?

HANG: 2. Minden testi baj szemléletváltozásra szólít fel. Természetesen a szeretet irányában.  Amikor valakinek a fülével van baj, akkor ez felszólítás az ő számára, hogy jobban figyeljen befelé. Sajnos,  legtöbb betegség csúcsértékké akarja emelni a testi egészséget. Pedig minden betegség arra akarja felhívni szenvedőjét, hogy jobban koncentráljon a CÉLRA, tehát arra, hogy kimutassa mások iránti szeretetét, és erre ösztönözzön másokat is!

     A te fül-problémád gyógyítható, de nem közvetlenül, mivel meghatározott szerepe van.   11 / 926

 

Gerincferdülés

 

Kérdező: Gerincferdülésem gyógyulhat-e?

HANG: Elvben minden betegség gyógyítható! De minden gyógyulás­nak hár­om feltétele van amellett, hogy a betegnek  akarnia kell a  gyógyu­lást:

    1. Meg kell tartania a gyógyítók ( orvosok, természetgyógyá­szok)  előírásait.

    2. Élő hit arra nézve, hogy a hívőnek minden lehetséges (Márk 9;23), vagyis hinni abban, hogy Isten a szeretet körén belül mindenható!

    3. Az a szerep, amelyet magadra vállaltál, mielőtt a földre jöttél, megvalósítható-e az itt és most általad kívánt egészséggel?

    Az általatok karmikusnak nevezett betegségek között vannak ugyanis olyanok, amelyek gyógyíthatók, és vannak olyanok, amelyek nem gyógyíthatók. Ezek az utóbbiak óriási szeretet-energiát képesek kiváltani mind a betegben, mind a beteg környezetében!

   Lelked fejlődése érdekében nem mondhatom meg, hogy hogyan kezeld betegségedet, mert pontosan azáltal kerülsz közelebb Hozzám, hogy saját erőfeszítéseid által és mellett bízol Bennem! 14 / 1273

           

Kérdező: 2. Gerincbetegségem okáról kérdezem a HANG-ot.

HANG: 2. Van a születés előtt már tudatosan megtervelt, de a születés után véletlennek minősíthető 'baleset'. Ez, természetesen, csak földi értelemben 'baleset'. A tudatos öngyilkossági, illetve, gyilkossági szándékot kivéve, szinte soha nincs helyén az a felelősségre vonás, amely komoly büntetéssel jár (a bűntudatot is ide értem).

  Részedről tehát nincs erkölcsi alapja érdeklődésednek. Inkább 'baleseted' következményével kell foglalkoznod, mint az okával. Igen, mert napi feladataid kivitelezését e 'baleseted' feltétlenül befolyásolja.

   Tudnod kell, hogy Isten mindenkitől csak annyit kíván, amennyit képes szeretetben megélni. Ezt saját érdeketekben kívánja!

 Ne akarj te sem a vágyaid szárnyán repülni. Inkább a lehetőségeid szikla-talaján állva tedd azt, amit tenned kell.  33 / 3438

 

 

Gyomor-, emésztési probléma

 

Kérdező: 2.  Mit kell tanulnom betegségemből?

HANG: 2. Minden gyomor-, emésztési probléma gyökere visszanyúlik azokra a feldolgozatlan lelki hatásokra, amelyek tünetként jelentkeznek a gyomorra lokalizálva.

     A testi problémákra lehet tüneti kezelést adni, sőt, csak azt lehet adni. A lelki problémák gyökeres kezelést igényelnek. Ez azt is jelenti, hogy sokkal időigényesebbek, mint a testi tüneti kezelésekre fordított idő.

     Komoly, rendszeres önvizsgálat és ezzel párhuzamosan történő bizalomfelkeltés Irántam, Jézus iránt, feltétlenül javulást fog eredményezni. Egyre komolyabban kell átélned kettőnk kapcsolatát! Ezt úgy éred el, ha igyekszel elhinni: érted élek benned! Te a Győztes oldalán állsz akkor is, ha a látszat mást mutat. Nincs más feladatod, csak a jelenben biztosítani szíved békéjét. Azt a békét, amely akkor is benned van, ha békétlen vagy, csak akkor nem tudja kifejteni hatását, mert nem hiszed el, hogy benned van!

    Nem elnyomnod kell gondjaidat, hanem átadni Nekem, megsemmisítésre! A holnap is, és a holnapután gondoskodni fog magáról, csak elégedjél meg a mai nap gondjával. Ezzel akkor tudsz megelégedni, ha elhiszed, hogy a mai napod gondja elsősorban az Én gondom a te életedben. Tehát tudatosítanod kell, hogy van Gondviselőd, tehát ma sem lehet gondod! És ez mindennap így van!

    A betegségednek az a része pedig, amit karmikus örökségként hoztál magaddal, csak akkor csökken, csak akkor tud teljesen megszűnni, ha ezt is Rám bízva, igyekszel együtt élni ezzel. Ilyenkor az ezzel járó felelősséget örömmel átveszem tőled. 32 / 3325

 

Kérdező: 1. Zaklatások miatt szorongásaim vannak. Hogyan le­het ezeket feloldani? 2. Szeretnék újra magamra találni.

HANG: A földön szinte semmi sem változott azóta, hogy elhagytam kivégzésem helyét. Az volt leghőbb vágyam, hogy könnyítsek rajtatok, s a vége az lett, hogy a mai napig sem érti meg a világ azt, amit akkor oly letagadhatatlanná tettem, vagyis, hogy a föld a keresztre feszítés helye.

    A földön mindig mindenkinek kereszteket ácsolnak, és akik ácsolják, azok is előbb-utóbb azok között találják magukat, akiket keresztre feszítenek. Mindenki azért születik le a földre, hogy vagy megtanulja, vagy megmutassa, hogyan kell vállalni a kereszt kínjait. Én nyílván azért jöttem, hogy megmutassam, ti pedig azért, hogy megtanuljátok.

   Ha egyszer megvilágosodik előtted, hogy kikerülhetetlen a keresztre feszítés, akkor már csak azt kell tanulgatnod, hogy hogyan tudd ezt benső békéd megőrzése mellett vállalni. Ezt próbálom most elmondani neked.

    Az erő világa az igazság rendje. E világban mindig az erőseb­beknek van igazuk. Ezek vállalják magukra azt, hogy rendet teremt­senek. Azáltal teszik ezt, hogy igazukat igazságnak igazolják. E téren a becsületnek, a jóságnak, a megértésnek nincs komoly esélye arra, hogy érdemben szót kapjon. Ha ezt tudomásul veszed, már tettél egy lépést afelé, hogy ne legyen gyomorfekélyed.  9 / 753

 

Hallássérültek

 

Kérdező: 1. Nagyothallásom karmikus betegség-e? Meggyógyulhatok belőle?

HANG: 1. A karmikus betegség is meggyógyulhat! Minden betegség meggyógyulhat, kivéve a földi életet! Úgy kell berendeznetek életeteket, azzal a hozzáállással, hogy maga a földi élet egy olyan állapotszerű gyógyíthatatlan betegség, amelynek szeretettöltése teszi helyre azokat a tüneti betegségeket, amelyeknek ti nevet adtok, és amelyek arra valók, hogy általuk is képesek legyetek  növekedni a szeretetben.

    Akkor érik termővé bennetek a helyes szeretet, ha felismeritek, hogy a néven nevezhető betegségek nem rosszabbak, mint az egészség, és az, amit ti egészségnek mondotok, nem jobb, mint bármelyik betegség. Mindkettő eszköz a földön élő halálra ítéltek számára, hogy növekedjenek a szeretetben, amelynek egyik leglényegesebb jellemzője az a szabadság, amely lehetővé teszi, hogy minden külső és belső kényszer ellenére, eredményesen képesek legyetek szándékolni a felismert jót! Tehát forrása és alkotója a LÉLEK!( 2. Kor. 3;17). 11 / 875

 

Kérdező: …. Baj van a szememmel és a fülemmel.

HANG: …Szemedre és füledre panaszkodsz kissé. Te csodálatosan látsz a szíveddel. Ha így nézel embertársaid szemébe, arcába, akkor meglátsz  Engem, mert ott vagyok bennük!

Ahány ember, annyi jelenlétem, mert az az életszikra, amely bennük van, az Én vagyok! Még akkor is látsz, ha testi szemeiddel nem látsz tisztán. Még akkor is, ha testi fülekkel nem hallasz jól, mégis érzékelsz Engem! Ez indítson téged arra, hogy befelé, Énrám még jobban figyelj. Figyelj, hogy egyre jobban meg tudj ismerni Engem.

 Ha jobban megismersz Engem, akkor még jobban tudsz szeretni is Engem! Ha jobban szeretsz, akkor még jobban meg fogsz ismerni Engem! És ez így megy örökkön örökké!

    Nem úgy van, mint az egyházi uralkodók, hatalmasok életében. Ők az evangéliumi és a felekezeti "Jézusuk" között vergődnek. Mert az egyházak hatalmasai nem tudnak megállni saját lábukon. Számukra szükséges a mindenkori állami hatalom támogatása. Igen, mert aki nem a hatalmasokat szolgálja, az kénytelen sorsomban osztozni. Abban a sorsban, amelyet számotokra egy örökké tartó boldog világba való ÚT-ként kínáltam fel.  25 / 2544

          

Kérdező: 1. Hallássérült vagyok gyermekkorom óta.

            2. Sok megaláztatásban volt részem.

HANG: 1. Korán rákényszerültél arra, hogy befelé irányítsd figyelmedet. A benső hallásodra kellett tenned a hangsúlyt. Ezt a karmikus keresztet azért kaptad, mert magad választottad. Választhattál volna mást is, más keresztet, de hidd el, még ez a legjobb számodra! Te, aki a boldog örökkévalóság gyermeke vagy, jól mérted fel életsorsodat. Az a rövid kis idő, amit itt a földön még le kell élned, nem hasonlítható ahhoz a csodálatos és soha véget nem érő boldogsághoz, amely reád vár országomban.

2. A téged ért megaláztatások nagyon alkalmasak voltak arra, hogy hiúságodat nyesegetve, tudj megértőbb lenni azokhoz, akik még nálad is sokkal nagyobb nyomorúságot voltak kénytelenek vállalni a földön.

Jelenleg is komoly problémát jelent számodra az, hogy hol, hogyan és kin segíts úgy, hogy te magad is biztonságban érezd magad az Én gondviselésem által. 38 / 4073

           

Kérdező: 3. A hallásommal baj van.

HANG: 3. A fontos az, hogy halld meg lelkiismereted hangját, amely nem más, mint a Szentlélektől átjárt józan-ész, és ezt igyekezz evangéliumaimhoz igazítani!   42 / 4555NGÉLIUMAIMHOZ IGAZÍTANI

           

Hormonzavar

 

Kérdező:  5. Nem tudok lefogyni. Miért?

HANG: 5. A lefogyással kapcsolatban ne fogalmazz nagyon kategorikusan. Meghízni nem tud mindenki, de lefogyni mindenki tud, ha akar, hacsak nem beteg hormonálisan. 7 / 525

           

Kérdező: 2. Hormonzavaraim vannak.

HANG: 2. Amit a hormonzavaraidról írsz, az elsődlegesen semmiképpen sem orvosi ügy. Egész életviteled valamiképpen nőietlenségre állt át, és ennek természetes következménye az, amit leírsz. Álmod is lényegében erről a benső vergődésedről beszél.  24 / 2369

 

Hormonhiány

 

Kérdező: A cukorbetegségről szeretném hallani a HANG véleményét.

HANG: Minden betegségnek elsődleges célja nem a gyógyulás, hanem a megtérés. A megtérésnek az a formája, amelyet pályamódosításnak lehet nevezni, feltétlenül célja minden betegségnek. Ma nagyon gyakori nálatok az, amit cukorbajnak neveztek. Vannak közöttetek különböző természetű emberek, de abban sajnos egyet kell értenetek Velem, hogy mai életetekből kiesett az önfegyelem.

   A cukorbaj valójában nem is betegség. Egy olyan hormonhiányról van szó a szervezetben, amely hiánnyal nagyszerűen lehet élni, ha valaki megtanul parancsolni önmagának. De ezt meg kell tanulnia. Igaz, ezt mindenkinek meg kellene tanulni, de akinek vércukor problémája van, az olyan szerencsés helyzetben van, hogy szinte rá van kényszerítve a fegyelmezett életre. A fegyelmezett élet áldásai kimeríthetetlenek!  11 / 963

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.