Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


töröld minta

2014.10.10

   

Kérdező: Kapok-e támogatást a HANG-tól arra a munkára, mely előtt állok? A társ, gyermek utáni vágyam beteljesül-e?

HANG: „Útkeresőnek” mondod magad. Örülj ennek, mert ez azt jelenti, hogy már bizonyos értelemben meg is találtál. Maradj is „útkereső”! Itt a Földön mindannyian úton vagytok. Amíg kereső maradsz, addig veled vagyok. Minden vállalkozásodra áldásomat adom. Nem is az az érdekes, hogy mit vállalsz, hanem az, hogy Velem tedd azt, amit teszel. Az Engem megismerés útja egyben az önismeret útja is. Azáltal ismered meg helyesen önmagadat, amit csinálsz és ahogyan csinálod; az mindig  pontosan el fogja árulni neked, hogy te ki is vagy. Nem a vágyaid, hanem a tetteid minősítenek. A Velem való kapcsolatod segít abban, hogy napi problémáidat feldogozd magadban. Nekem kifejezetten kívánságom, hogy vigyél bele problémáidba. Olyan társad akarok lenni, aki nem akadálya, hanem elősegítője tud lenni más társ-kapcsolatodnak. Csak ne Nélkülem történjék ez. Engedd, hogy ez az Én feladatom legyen! Nagyon fontos, hogy a minden áron csak a Velem való kapcsolatra legyen érvényes életedben. Ez a döntő. Ha ez megvan, akkor szívem szeretetével tudlak irányítani boldogságod felé.

Az asztrológiáról fontosnak tartom, hogy adjak némi felvilágosítást, vagy inkább így mondom, hogy fölhívjam figyelmed valamire.

Amint Máté evangéliumában olvasod, az Engem fölkereső bölcsek is asztrológusok voltak, és asztrológiai ismereteiknek belső ereje juttatta el őket Hozzám Mt 2,1-1 www.hang-osszefoglaloja.eoldal.hu/cikkek/a--abc-sorrendben/asztrologia.html*. Fontos tehát tudnod, hogy az asztrológiai ismereteknek elsődleges feladata nem az önismeret önmagában, hanem az Istenismeret az ember érdekében. A zsoltárok szavai szerint: „Isten nagyságát hirdeti az ég. A mennybolt vallja kezei művét. Egy nap a másnak ezt harsogja át. Erre tanítja éj az éjszakát”(18. (l9.) Zsolt 19,2-3) Sajnos, napjaitokban az asztrológia is annyira öncélúvá vált, s elszakadt az Istent megismeréstől, hogy sokszor inkább pótcselekvés, mint lélekben gazdagodás. 3 /224